Europa Conference League

«Ο πιο ταπεινωτικός αποκλεισμός για ομάδα από το Ισραήλ στην Ευρώπη»

«Το 6-1 της Μακάμπι Τελ Αβίβ από τον Ολυμπιακό είναι ένας “λεκές” που δεν θα ξεχαστεί ποτέ», είναι το σχόλιο σε μία ιστοσελίδα από το Ισραήλ.

Βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις της Μακάμπι Τελ Αβίβ, μετά τη θρυλική πρόκριση του Ολυμπιακού με 6-1 στη Σερβία και την πρόκριση της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στους «8» του Conference Legue.

«Στο τέλος του ταπεινωτικού αγώνα της Μακάμπι Τελ με τον Ολυμπιακό, σκέφτηκα τον ιδιοκτήτη Μιτς Γκόλντχαρ, που ήρθε από τον Καναδά με το ιδιωτικό του αεροπλάνο, για να δει την ομάδα του να γράφει ιστορία και να προκρίνεται στα προημιτελικά της Ευρώπης», γράφει ο Moshe Primo στο sport5.co.il και συνεχίζει:

«Ο Γκόλνταρ δεν παρακολούθησε πολλούς αγώνες της ομάδας του γενικά, ούτε στο Ισραήλ ούτε στο εξωτερικό, πολύ σπάνια έρχεται στο παιχνίδι και μέχρι να φτάσει στη Σερβία όταν ήταν σίγουρος ότι ήρθε να διασκεδάσει, είδε τον πιο ταπεινωτικό αποκλεισμό μιας ισραηλινής ομάδας στην Ευρώπη και αυτή είναι η ομάδα του, η οποία δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτή η στιγμή είναι ο πιο ντροπιαστικός αποκλεισμός μιας ισραηλινής ομάδας από ευρωπαϊκή διοργάνωση».

«…Σε αρκετούς συλλόγους στην Ευρώπη, ο προπονητής θα πλήρωνε το τίμημα μετά από μια τέτοια ήττα, δεν αποκλείεται να αποχωρήσει και ο Ρόμπι Κιν από τη θέση του, αφού όλα ήταν ντροπιαστικά χθες το βράδυ. Δεν ξέρω τι σκέφτονται οι αρχηγοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ μετά τη χθεσινή ήττα…».

«…Πρέπει να αναρωτηθούμε ποιες είναι οι ευθύνες των παικτών σε μία τέτοια αποτυχία; Έτσι, φταίνε αυτοί γιατί κανείς δεν μπήκε στο γήπεδο χθες στη Σερβία, αλλά αν όλοι οι παίκτες χωρίς εξαίρεση, συμπεριλαμβανομένων των αναπληρωματικών, πάρουν το 0 για το παιχνίδι, αυτό είναι μόνο για τον προπονητή. Χωρίς προετοιμασία, υστερική ομάδα με πλεονέκτημα 1:4, χωρίς τερματοφύλακα, χωρίς άμυνα, χωρίς σύνδεση, χωρίς επίθεση και χωρίς αλλαγή. Είναι ήδη πάρα πολλά και είναι στο χέρι του προπονητή, όλη η κουβέντα για την προετοιμασία των παικτών για τη ρεβάνς με τον καλύτερο τρόπο αποδείχτηκαν φρούδες ελπίδες. Τίποτα και τίποτα και είναι μόνο στον προπονητή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x